Az ALPIQ teljes körű és magas színvonalú megoldásokat kínál ügyfelei részére mind az energiatermelés és energiakereskedelem, mind pedig a villamosenergia infrastrukturális szolgáltatások területén. Társaságunk a magyarországi villamosenergia piac egyik legnagyobb, független, külföldi háttérrel rendelkező kereskedő cége. 2003-ban vállalatunk elsők között váltotta ki a villamosenergia kereskedelmi engedélyt, így jelentősen hozzájárult a villamosenergia piac liberalizációjához.

 

Főként nagyipari energia felhasználók részére kínálunk szolgáltatásokat a villamosenergia-ellátási értéklánc teljes hosszán. Saját fejlesztésű Alpiq Szabályozó Központunkon (APPC) és portfolió menedzsment szolgáltatásunkon keresztül partnereink részére biztosítjuk továbbá villamosenergia-termelő egységeik optimális kihasználását. Üzleti modellünkben a kereskedelem egyesíti az integrált villamosenergia-termelést és az értéklánchoz tartozó értékesítési kapcsolatokat a liberalizált végfelhasználói és nagykereskedelmi piacon.

Bemutatkozás Vezetőség Szakmai fórumok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Pályázatok Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat