Az Exicom Rendszerház Kft. 2005-ben egy kis informatikai szaküzletből indult el, és mára Dél- Magyarország egyik legnagyobb informatikai vállalkozása lett.

HOGY MIÉRT VÁLASZTOTT ÉVRŐL-ÉVRE EGYRE TÖBB ÜGYFÉL MINKET?

Talán azért, mert csapatunk végigjárta a cég növekedésével párhuzamosan azt az utat, ami a kisebb vállalkozások kiszolgálásától indulva eljutott a legbonyolultabb üzleti igények kielégítéséig. Célunk mindig az volt, hogy pontosan feltérképezzük az ügyféligényeket, megértsük az ügyfeleink szervezetében jelentkező informatikai és irodatechnikai problémákat, és a lehetőségeket az elvárásokkal egyeztetve olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek áttekinthető és gazdaságos működést eredményeznek partnereink számára.
Folyamataink ISO tanúsítással rendelkeznek (ISO 9001:2008), és Service Desk rendszerrel támogatottak.

A cég menedzsmentje mindig törekedett arra, hogy a legkülönbözőbb üzleti igényekre is egyedi, személyre szabott megoldásokat kínáljon partnereinek. Kollegáink a problémákat a funkcionalitás és a hasznosság szem előtt tartásával vizsgálják és kezelik. Az így egyszerűbbé váló intézményi és vállalati informatika ezáltal biztonságosabb, gazdaságosabb és hatékonyabb is lesz.

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat