Egyedülálló IP/IT kompetencia központtal bővül a JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda

A digitális technológia fejlődése olyan komplex jogi-vállalatirányítási kérdéseket vet fel napról napra, amelyek megválaszolása magasan képzett szaktudást, komplex piacismeretet, gyakorlatorientált megközelítést és nemzetközi látásmódot igényel. A bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda ezért büszkén jelenti, hogy egyedülálló IP/IT kompetenciaközpontot hívott életre Dr. Ivanics Krisztina vezetésével. 

Krisztina kivételes tapasztalatokkal és ismeretanyaggal rendelkezik az információs technológiát érintő üzleti és jogi megoldások területén. Korábban jogi igazgatóként dolgozott az online és digitális világ vezető vállalatainál és húsz éves tapasztalattal rendelkezik az IP/IT, a médiajog, az adatvédelem és az e-kereskedelem szakterületeken, valamint az ehhez kapcsolódó üzleti megoldások kidolgozásában. Szakértőnek számít a digitális és kreatív iparágakban valamint a szoftver- és autóiparban. Stratégiai látásmódja és jogi szaktudása biztosíték a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda ügyfelei számára, hogy ezeken a területeken is elsőrangú jogi szolgáltatásokra számíthatnak, továbbá kimagasló színvonalú támogatásban részesülhetnek a cégen, cégcsoporton belüli hatékony, innovatív megoldásaik kialakításához.

Krisztina fókuszterületei közé tartozik a szoftverlicensz, szoftverszolgáltatások (SaaS), felhő alapú informatikai szolgáltatások (cloud computing) piaca, jelentős tapasztalattal rendelkezik szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogvitákban, IP portfólió (védjegy, szabadalom, domain, szerzői jog) kezelésében, valamint adatvédelmi szabályzatok és gyakorlatok kidolgozásában. Krisztina a Magyar Adatvédelmi Tudatosságért Egyesület alapító tagja, rendszeres előadója szakmai konferenciáknak és elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. 

Dr. Jádi Németh Andrea, ügyvezető partner elmondta: „Irodánk mindig is büszke volt innovatív jogi megoldásaira. Az okos eszközök, fejlett szoftver megoldások és digitális alkalmazások, stb. által elindított technológiai forradalom pedig nemcsak az üzleti világot változtatja meg alapjaiban, de a jogi szabályozásra, gondolkodásra is óriási hatással van. Meggyőződésem, hogy az adatvédelem, az infokommunikáció és a szellemi tulajdon három olyan kulcsfontosságú jogterület, amelyet a jövőben egyetlen piaci szektor sem hagyhat figyelmen kívül.” 

Dr. Ivanics Krisztina hozzátette: „A digitális újítások és az adatvédelem nem csupán jelentős kihívás elé állítják a társaságokat (kisebbeket és nagyokat egyaránt), de megfelelő megközelítés és a lehetőségek értő feltérképezése esetén kivételes üzleti lehetőségeket is teremtenek számukra.  Izgalmas szakmai feladatnak tartom, hogy a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda tagjaként, a kompetenciaközpont vezetőjeként olyan valóban szakértői megoldásokat dolgozzunk ki és kínáljunk, melyek a lehető leghatékonyabban segítik elő a társaságok fejlődését és egyben biztonságos védelmet nyújtanak értékeik megőrzéséhez.”


A bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Irodáról

A bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda dinamikus és nemzetközileg képzett ügyvédeinek csapata az elmúlt évek során Magyarország egyik vezető jogi tanácsadójává vált – szolgáltatásai a gazdasági jog teljes palettáját lefedik, beleértve ebbe a komplex vállalati fúziókat és adójogi szakkérdéseket is. A bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda alapító tagja a bpv LEGAL társulásnak, amely Közép-és Kelet-Európa kulcsfontosságú gazdasági központjaiban (Budapesten kívül Bécsben, Prágában, Pozsonyban és Bukarestben), valamint Brüsszelben rendelkezik ügyvédi irodákkal.


 

Bemutatkozás Vezetőség Bizottságok Tagjaink Legyen Ön is JVSZ tag! Hírek Események Érdekképviselet Tagi szolgáltatások Kapcsolat